Zoektochten

Hier vind je onze zoektochten in en rond Gent. Op eigen houtje en eigen tempo ontdek je geheime hoekjes en verrassende plekken in verschillende Gentse wijken. Je kan een zoektocht alleen of in team doen, met of zonder gids.

Een boekje met zoektocht is te koop via info@gandante.be of aan het onthaal van het Belfort (elke dag open van 10u tot 17u30).

Voor buitenlandse bezoekers hebben we twee Engelstalige zoektochten in het centrum en één Franstalige zoektocht in het Patershol. Informeer ernaar aan het onthaal van het belfort!

Terug naar het overzicht van het aanbod

Elke stap telt!

Elke stap telt!

Terug naar sportieve eenvoud. Sporten hoeft niet spectaculair of ingewikkeld te zijn. Experten schuiven een fikse wandeling zelfs naar voor als een goede manier om iets voor je gezondheid te doen. Lees meer

Portus Ganda – meer dan water alleen

Portus Ganda – meer dan water alleen

Wandelend langs het water, langs de resten van de allereerste nederzetting Ganda, langs de ruïnes van de Sint-Baafsabdij en het Spanjaardenkasteel, langs de herinneringen aan het slachthuis,… onthul je de geheimen van deze prachtige stadswijk.
Lees meer

Het spel van de Slotenmaker

Het spel van de Slotenmaker

In ‘Het spel van de Slotenmaker’ leren kinderen van 6 tot 12 jaar het Gentse Belfort beter kennen. Het spel van de Slotenmaker is een speelse en interactieve rondleiding boordevol weetjes en opdrachtjes.
Lees meer

Sherlock Holmes in het Patershol

Sherlock Holmes in het Patershol

Een zoektocht voor het hele gezin in één van Gents oudste en gezelligste wijken. Aan de hand van een leidraad, vragen, raadsels en puzzels leer je het Patershol beter kennen.
Lees meer

Miljoenenkwartier

Miljoenenkwartier

Het Miljoenenkwartier is een mondaine woonwijk achter het Sint-Pietersstation. De architectuur ontvouwt zich als een staalkaart van verschillende stijlen die populair waren tijdens de periode tussen de twee wereldoorlogen.
Lees meer

webdesign: markoniest