Kinderfeest met zoektocht in het belfort – Het Spel van de Slotenmaker

Zoek je naar de ideale locatie voor een (verjaardags)feestje met jouw kleine spruit? In het belfort kunnen kindjes nu een toffe zoektocht spelen én achteraf krijgen ze nog een heerlijk zoete verrassing!

In ‘Het spel van de Slotenmaker’ leren kinderen van 6 tot 12 jaar het Gentse Belfort beter kennen. Het spel van de Slotenmaker is een speelse en interactieve rondleiding boordevol weetjes en opdrachtjes. Je gaat op zoek naar de enige echte sleutel die past op de schat van het Secreet, terwijl je het Belfort verkent van binnen en van buiten, voor en achter de vele deuren. Het spel kan gespeeld worden met de familie of op een verjaardagsfeestje.

Wanneer de schat gevonden is, barsten vanzelfsprekend de feestelijkheden los. In de Lakenhalle voorzien wij heerlijke friands, een snoeptaart – voor één keer mag het – én lekkere cécémel of fruitsap voor het hele gezelschap. Al dat lekkers zit inbegrepen in de prijs natuurlijk!

Het boekje met uitleg, de sleutels en een rubberen hamertje zijn te verkrijgen aan het onthaal van het Belfort.
‘Het spel van de Slotenmaker’ is ook in het Frans te spelen. Vraag meer uitleg aan de medewerkers van het onthaal.

Prijs inclusief feestje: € 5,00 per kind, € 10,00 voor 1 spelboekje, 1 begeleider gratis en de andere begeleiders betalen voor een toegangsticket aan de kassa. De kinderen moeten begeleid worden door minstens 1 volwassene. Maximum 20 kinderen per groep.

Prijs spel zonder feestje: € 1,00 per kind, € 10,00 voor 1 spelboekje, 1 begeleider gratis en de andere begeleiders betalen voor een toegangsticket aan de kassa. De kinderen moeten begeleid worden door minstens 1 volwassene. Maximum 20 kinderen per groep.