Individueel

Hieronder vindt u ons overzicht van wandelingen of fietstochten waaraan u individueel kan deelnemen. Wie een ticket koopt maar niet naar de wandeling gaat, kan het betaalde bedrag niet terugvorderen van Gandante vzw. Het aantal gewenste tickets kan u invoeren of aanpassen in de winkelmand.

Vanaf 8 juni 2020 kunnen we terug heropstarten. Wanneer u deelneemt aan één van onze wandelingen bent u verplicht een mondmasker te dragen, de veiligheidsafstanden van social distancing te respecteren en eigen ontsmettende handgel mee te nemen. Onze gidsen zullen zich ook aan de protocollen, opgelegd door de overheid en Toerisme Vlaanderen, houden om uw veiligheid te garanderen.

Belangrijk! Door de huidige coronacrisis zijn heel wat zaken veranderd om het verdere bestaan van onze organisatie te garanderen. Rondleidingen waarvoor minder dan 10 personen zijn ingeschreven kunnen niet doorgaan. De klant ontvangt van ons een mail met een voorstel voor een andere datum of thema.

Vanaf 1 juli 2020 kosten onze standaard wandelingen of fietstochten in het open aanbod 10 euro pp (dit voor de standaard tours van 1,5 à 2 uur).

webdesign: markoniest