Het spook van de Krook

De geest van een schipper spookt door de Krook en zet er de boel op stelten. Hij stelt alles in het werk om chaos te scheppen en bezoekers beet te nemen. Tijdens deze speurtocht ga je samen met de gids op zoek naar het spook en kom je tegelijkertijd alles te weten over de Krook.

Het spookt in de Krook. De dwalende geest van een schipper zorgt ervoor dat allerlei zaken in de bibliotheek verdwijnen of van plaats veranderen. Aan jullie om ze terug te vinden! Op die manier dringen jullie steeds dieper door tot de Krook en komen jullie ook alles te weten over de werking van de bibliotheek en het gebouw op zich. Wie ontmaskert het spook? Ideaal voor gezinnen, scholen of vrienden die alle hoekjes van de nieuwe bibliotheek willen zien.

Praktisch: de interactieve gidstocht duurt ongeveer 1,5 uur. Het minimum aantal deelnemers is vier, het maximum 25. Uitermate geschikt voor gezinnen (met verschillende generaties, minimum twee volwassenen) en lagere scholen (vanaf het vierde leerjaar). Ook middelbare scholieren en verenigingen kunnen via deze zoektocht op een leuke manier de bibliotheek leren kennen. Voor het Spook van de krook kan maar 1 klas tegelijk starten!

Reserveer