Het Gent van morgen

Plant u een kleine uitstap naar Gent? Spring dan zeker binnen in de Bank van de Arbeid, waar sogent alle toekomstige projecten in deze mooie stad uit de doeken doet.

We kunnen er niet omheen, Gent is een stad in volle ontwikkeling. De stad dijt steeds verder uit en elk jaar is er een grote instroom van nieuwe Gentenaars. Om deze groei aan te blijven kunnen moet het stadsontwikkelingsbedrijf sogent alle zeilen bijzetten en vele ambitieuze stadsprojecten tegelijkertijd coördineren. Enkele voorbeelden uit de lange rij? De bouw van de Nieuwe Dokken, de sloop van de Rabottorens, de opleving van de Waalse Krook en de vele wegenwerken die automobilisten grijze haren bezorgen.

Sogent biedt ons met een gratis tentoonstelling in de Bank van de Arbeid een mooie kijk op de toekomst, met projecties en maquettes van hoe alles eruit zou moeten zien na de werken. Razend interessant voor zowel Gentenaars als mensen die niet uit deze stad komen. Bezoek deze tentoonstelling nu met gidsen van Gandante, stuk voor stuk ervaringsdeskundigen van al het reilen en zeilen in hun stad.

De tentoonstellingsruimte is geopend tijdens de kantooruren (maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.30 en van 13.30 tot 16.30 uur) en alle zaterdagen tussen 11 en 18 uur.

Terug naar overzichtReserveer