Floraliën 2020 – Uitgesteld naar 2021

UPDATE: Floraliën Gent 2020 wordt uitgesteld naar april 2021. De gezondheid en het welzijn van de duizenden bezoekers en iedereen die bij de organisatie betrokken is, zorgde voor die beslissing. Indien u al gereserveerd had bij ons, nemen wij contact op met u van zodra er meer duidelijkheid is over een nieuwe datum. Indien u vragen heeft over aangekochte toegangstickets, kan u terecht bij veerle@floralien.be.

Met het thema ‘Mijn Paradijs’, knipogen de organisatoren van de Floraliën 2020 naar het Van Eyckjaar en de paradijselijke tuin die Jan Van Eyck op het Lam Gods penseelde. De vierjaarlijkse bloemenpracht keert terug naar de locatie waar zo’n tweehonderd jaar geleden begon en decennialang doorging: het Citadelpark. Gandante vzw helpt u graag om uw bezoek aan deze plantenweelde nog onvergetelijker te maken door geleide bezoeken aan te bieden en door een gamma aan combinaties voor te stellen met wandelingen in het thema van groen in de stad, zodat u een dagprogramma kan samenstellen.

Wij tonen op de site de tentoongestelde natuurpracht, maar kaderen alles ook ook historisch en maatschappelijk. De vlotte aanpak van onze gidsen betekent altijd een meerwaarde bij uw bezoek aan de Gentse Floralien. Daarnaast hebben wij ook enkele wandelingen uitgewerkt buiten de site. Hiermee kan een dagprogramma uitgewerkt worden rond het bezoek van uw groep aan de Floraliën. Ook een daglunch of diner en een programma binnen of buiten Gent behoren tot de opties. Meer info hierover valt te krijgen per mail (info@gandante.be).

webdesign: markoniest