Floraliën uitgesteld naar 2022

De Raad van Bestuur van Floraliën Gent heeft beslist dat de volgende editie van Floraliën zal plaatsvinden van 29 april tot 8 mei 2022.

Het oorspronkelijk thema “Mijn paradijs, mijn wereldse tuin” blijft voor editie 2022 behouden. Nu we met zijn allen meer en meer in bubbels leven en thuis vast zitten in de eigen omgeving of tuin, merken we dat veel meer mensen aandacht hebben voor fris groen en kleurrijke planten in hun tuin, woonkamer of terras.

Alle vouchers ivm toegangstickets (2020/2021) blijven geldig voor de editie Floraliën 2022 en alle klanten zullen geïnformeerd worden. Voor algemene info hierover is het emailadres individuele tickets (tickets@floralien.be), groepen (veerle@floralien.be) of VIP klanten (vip@floralien.be)

Voor gidsbeurten kan u bij ons terecht. Een gidsbeurt in de Floraliëntentoonstelling kost 100 euro voor twee uur, per gids laten we maximaal 20 personen toe. Gidsbeurten kunnen uitgevoerd worden in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans of in rasecht Gents.
Voor reservaties gelieve nog even te wachten tot februari/maart 2022.

Toegangstickets moet u rechtstreeks bij de Floraliën bestellen.

Gandante vzw helpt u graag om uw bezoek aan deze plantenweelde nog onvergetelijker te maken door geleide bezoeken aan te bieden en door een gamma aan combinaties voor te stellen met wandelingen in het thema van groen in de stad, zodat u een dagprogramma kan samenstellen.

Wij tonen op de site de tentoongestelde natuurpracht, maar kaderen alles ook ook historisch en maatschappelijk. De vlotte aanpak van onze gidsen betekent altijd een meerwaarde bij uw bezoek aan de Gentse Floralien. Daarnaast hebben wij ook enkele wandelingen uitgewerkt buiten de site. Hiermee kan een dagprogramma uitgewerkt worden rond het bezoek van uw groep aan de Floraliën. Ook een daglunch of diner en een programma binnen of buiten Gent behoren tot de opties. Meer info hierover valt te krijgen per mail (info@gandante.be).

Historisch Groen

Historisch Groen

Gent heeft van oudsher een mooi evenwicht bewaard tussen enerzijds stenen huizen en straten en anderzijds bomen en parken. Je komt het allemaal te weten tijdens deze wandeling! Lees meer

webdesign: markoniest