Een rondleiding op de Floraliën

Mensen met een groen hart en met groene vingers kunnen zich verheugen, de Floraliën strijken weer neer in Gent. In de Floraliënhal, zoals de traditie het voorschrijft!

Naar de Floraliën gaat u in de eerste plaats om te genieten van de creaties en verrassingen die floristen, siertelers, tuinarchitecten en kunstenaars voor u in petto hebben. En gelijk heeft u. Een bezoek onder leiding van een deskundige gids kan deze ervaring nog verdiepen. U krijgt dan achtergrondinformatie over de teelt en de teler, over de planten, enzovoort.

De Floraliën vinden plaats van 1 tot 10 mei 2020. De Floraliënhal vindt u in het Citadelpark in Gent. Toegangstickets moet u rechtstreeks bij hen bestellen via deze link

Voor gidsbeurten op de site kan u bij ons terecht. Een gidsbeurt in de Floraliëntentoonstelling kost 100 euro voor twee uur, per gids laten we maximaal 20 personen toe. Gidsbeurten kunnen uitgevoerd worden in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans of in rasecht Gents. De gids wacht uw groep op aan de ingang van de Floraliënhal en is herkenbaar aan de badge en/of de schoudertas met het Gandante-logo.
Aanvragen voor gidsbeurten via info@gandante.be!