Een rondleiding op de Floraliën – Uitgesteld naar 2021

Mensen met een groen hart en met groene vingers kunnen zich verheugen, de Floraliën strijken weer neer in Gent. In de Floraliënhal, zoals de traditie het voorschrijft!

UPDATE: Floraliën Gent 2020 wordt uitgesteld naar april 2021. De gezondheid en het welzijn van de duizenden bezoekers en iedereen die bij de organisatie betrokken is, zorgde voor die beslissing. Indien u al gereserveerd had bij ons, nemen wij contact op met u van zodra er meer duidelijkheid is over een nieuwe datum. Indien u vragen heeft over aangekochte toegangstickets, kan u terecht bij veerle@floralien.be.

Naar de Floraliën gaat u in de eerste plaats om te genieten van de creaties en verrassingen die floristen, siertelers, tuinarchitecten en kunstenaars voor u in petto hebben. En gelijk heeft u. Een bezoek onder leiding van een deskundige gids kan deze ervaring nog verdiepen. U krijgt dan achtergrondinformatie over de teelt en de teler, over de planten, enzovoort.

De Floraliën vinden plaats van 1 tot 10 mei 2020. De Floraliënhal vindt u in het Citadelpark in Gent. Toegangstickets moet u rechtstreeks bij hen bestellen via deze link

Voor gidsbeurten op de site kan u bij ons terecht. Een gidsbeurt in de Floraliëntentoonstelling kost 100 euro voor twee uur, per gids laten we maximaal 20 personen toe. Gidsbeurten kunnen uitgevoerd worden in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans of in rasecht Gents. De gids wacht uw groep op aan de ingang van de Floraliënhal en is herkenbaar aan de badge en/of de schoudertas met het Gandante-logo.
Aanvragen voor gidsbeurten via info@gandante.be!