Naar de Gentse Feesten met Gandante!

Het is begin juni en dat betekent in deze contreien maar één ding: elke rechtgeaarde Gentenaar telt opgewonden de dagen af tot de Gentse Feesten weer het hele stadscentrum inpalmen. Gandante is meer dan ooit van de partij met meer dan honderd activiteiten tussen 13 en 22 juli!

Nee hoor, geen nood om de ogen uit te wrijven, u las het zeker niet verkeerd van die honderd activiteiten. Ons uitgebreid team van ervaren stadsgidsen zijn al maanden lang in het getouw om u tijdens deze aankomende Gentse Feesten te vergasten op een fenomenaal aanbod van stadswandelingen, beleveniswandelingen, fietstochten en allerhande activiteiten voor kinderen. Daarbij uiteraard een aantal klassiekers, maar daarnaast ook een hele resem nieuwe wandelingen. Geen wijk in Gent die onze gidsen niet bezoeken tussen 13 en 22 juli, en daar bent u uiteraard van harte voor uitgenodigd! Het volledige programma is in een handige pdf gegoten, deze kan u hier aantreffen.

Het is niet mogelijk een ticket telefonisch of via mail te reserveren, maar je kan je ticket wel vooraf aankopen. Een aangekocht ticket garandeert je een plaatsje op een wandeling of fietstocht. Je hebt op voorhand een ticket nodig, ter plaatse aan de gids betalen kan niet. Tickets voor de wandelingen kunnen gekocht worden op het volgende adres: kantoren Gandante, Botermarkt 9 (winkel Sophie’s). Tijdens de werkweek kunnen tickets gekocht en opgehaald worden tussen 9u30 en 17u00 en in het weekend vanaf 10u00 tot 17u00.

T.e.m. 10 juli kan je het bedrag ook overschrijven. Na ontvangst van de betaling op ons rekeningnummer (iban) BE73 7370 3608 5760 (bic) KREDBEBB leggen we de tickets klaar aan de kassa van de winkel Sophie’s, Botermarkt 9. Vermeld duidelijk je naam en voor welke wandeling(en) je reserveert. (naam + datum + naam wandeling + aantal). De prijzen variëren tussen 5 en 20 euro. Controleer hiervoor het programmaboekje.

Kinderen onder 12 jaar mogen gratis mee, met uitzondering van de speciale kinder- en jongerenwandelingen. Voor de kleuterrondleiding ‘De Graven/Prinses van het Gravensteen’ moet ter plaatse toegang tot het Gravensteen betaald worden voor volwassenen en begeleiders van kinderen. Verkochte tickets kunnen niet omgeruild worden. U kan bij ons ook een spaarkaart ophalen van 10 beurten, de 11 wandeling die u volgt is gratis. Een standaard wandeling duurt anderhalf à twee uur, tenzij anders vermeld op het ticket.