Halloween in het belfort!

28/10/2017
13:00to17:00
29/10/2017
13:00to17:00

Kinderen mogen nu al schrik beginnen krijgen. Het Gentse belfort opent namelijk haar krakende toegangspoorten voor een huiveringwekkend Halloween-programma!

Deelnemertjes aan dit programma zullen eerst geschminkt worden door onze grimeuse Tatyana. Eenmaal in vol ornaat uitgedost, nemen ze plaats in onze griezelige donkere tent in de Lakenhalle, waar hen een verhaal wordt voorgelezen over een akelige episode uit de geschiedenis van het belfort. Het koud zweet breekt ons nu al uit!

Na dit verhaal begint voor de kinderen een zoektocht in het belfort naar een aantal voorwerpen die de eeuwigdurende Halloweenvloek eindelijk zullen doen opheffen. Ze zijn maar beter op hun hoede, want in de schemerende kamers van het belfort schuilt het gevaar soms achter een klein hoekje!

De dappere kinderen die hun angsten weten te overwinnen en de zoektocht tot een goed einde weten te brengen, krijgen uiteraard een beloning achteraf.
Wij zijn er alvast kaar voor! Jullie ook?

Elk uur tussen 13:00 en 17:00 is er een zoektocht. Let erop dat je zeker een half uur vroeger aanwezig bent om geschminkt te worden!
Leeftijd: van 6 tot 12 jaar.
Prijs: €5 voor elk kind dat deelneemt. Ouders die meegaan als begeleider betalen het normale inkomtarief.
Reserveren kan via info@belfortgent.be.